BullerBox har enorm succes med kæledyrsabonnementsforretning

BullerBox har stor succes med deres abonnementsforretning, hvor de leverer abonnementskasser til kæledyrsejere. Deres succes er hjulpet godt på vej af kærlige dyreejere, der elsker at forkæle deres følgesvende.

Hvis du kunne være interesseret i BullerBox og gerne vil lære mere, så læs med her!

Forkæl dig og din bedste ven

Du har garanteret hørt om forskellige abonnementskasser, eller ”Crates”. Ofte er de fyldt med bøger, fan-merch eller andet interesserelevant, for eksempel te eller kokkeredskaber – men vidste du, at du også kan få dem til kæledyr, specifikt hunde?

Det er her, BullerBox.dk kommer ind. BullerBox er en dansk abonnementskasse bygget til dit kæledyr. Uanset om du har en hund på 20 kg eller en fugl på 100 gram, så er der en abonnementskasse til dig.

Kasserne indeholder alt lige fra snacks og godbidder til nyt legetøj, der kan udvide din lille vens allerede lille verden, eller bruges for jeres begges fornøjelse. Kasserne kan også vælges med alder i mente, hvis der for eksempel er tale om en hvalp.

Hvorfor bør man vælge at prøve BullerBox?

En abonnementskasse som BullerBox virker måske ikke som meget, men det kan gøre en kæmpe forskel i dit kæledyrs liv. Du er hele deres verden – bogstaveligt talt. Der er ingen grund til at gøre den mindre end nødvendigt.

Så udvid deres horisonter og overrask dem hver måned med nyt legetøj og nye godbidder til kæledyr. Selv det mindste liv skal have det godt, og du kan også selv få stor fornøjelse ud af at se din følgesvends begejstring.

Du kan til enhver tid afmelde din kasse, hvis du ikke er tilfreds eller ikke vil have den mere. Men forventningens glæde kan varme dig, og fornøjelsen ved at se overraskelsen på dit kæledyrs ansigt er noget af det bedste, en dyreejer kan opleve.