Bedste GPS til leasing og udlejning af køretøjer

Når man arbejder med leasing og udlejninger af køretøjer, kan man ikke komme uden om risikoen for, at et køretøj forsvinder. Eller, rettere sagt, bliver stjålet. Sådanne uheldige situationer kan man komme udenom med en simpel løsning i form af GPS. Så forsikrer I jer til en vis grad imod tyveri og kan i værste fald lokalisere jeres ejendele igen.

 

Leasing og udlejning er en fantastisk service for kunder der vil undgå at købe en bil og indgå i et permanent forhold til sit køretøj. Det er en fantastisk fleksibel løsning for dem, der blot vil have et køretøj til rådighed i en begrænset periode ad gangen. Men med så fantastisk en service man stiller til rådighed for kunden, kan man lige så nemt også blive brændt af og få stjålet et køretøj.

 

Det kan FindMyGPS gøre en ende på. Ved at installere en GPS på køretøjerne kan man i første omgang undgå at en bil forsvinder. Den kan altså fungere som en forebyggende løsning, men hvis man alligevel skulle ende i en uheldig situation med en stjålet bil, kan den også hjælpe med at lokalisere den.

 

Mere end lokalisering

Med installationen af FindMyGPS kan ikke blot nemmere finde forsvundne biler igen. Den kommer med en række andre funktioner, som kan gøre det daglige administrative arbejde nemmere og mere tidsøkonomisk. For eksempel får man også leveret en automatiseret kørebog, som gør det nemmere og mere overskueligt at sørge for dokumentationen for kørslerne.

 

Der medfølger også en række andre digitale funktioner der kan være med til at forhindre tyveri. En betydelig egenskab ved GPS’en er, at man får muligheden for at betjene enheden fra lang afstand, hvor man blandt andet kan sikre motorlås. Man får også kun adgang ved hjælp af to-trins genkendelse, hvilket højner sikkerheden mod uvelkomne gæster.

 

Generel kan løsninger fra FindMyGPS hjælpe både med at højne sikkerheden, forhindre tyveri og også hjælpe med at skabe overblik over vedligeholdelsen af køretøjerne. Med mange biler i sin portefølje kan det være svært at holde styr på hvornår de enkelte biler sidst har fået service. Men det bliver alt sammen meget nemmere at aflæse.

 

Den kan vise dig hvornår udstyr eller køretøj trænger til service, hvor meget brændstof den bruger og hvor den har været henne. Således får man som ejer, større kontrol og overblik samtidig med at man kan spare penge ved at optimere brændstofforbruget. Besøg gerne hjemmesiden for at læse mere om fordelene.