Læs om det vigtigste udstyr til dit studie og dine opgaver

Studielivet kan godt være temmelig stressende. Dét gælder særligt, hvis du er en ambitiøs studerende, som søger at komme igennem studiet med så gode karakterer som muligt. Den dårlige nyhed er, at ingen kan gøre arbejdet for dig. Men hvis du sørger for at have det rette udstyr, vil du opleve, at studielivet bliver markant mere overskueligt.

Taske

Ethvert studie indbefatter masser af læsning. Da der er en god sandsynlighed for, at du mandag til fredag vil skulle bære rundt på dine studiebøger, er det essentielt, at du har en ordentlig taske til formålet. Skuldertasker ser ofte mere moderigtige ud end rygsække, men alligevel er en rygsæk som regel det rigtige valg i studiesammenhænge. Med en god rygsæk kan du nemlig sikre dig, at du ikke får ryggener, når du bevæger dig rundt på dit studie.

Computer

Nogle studerende vælger fortsat at tage noter i hånden. Men da rigtig meget af dit undervisningsmateriale kun kan tilgås online, er en god computer stort set uundværlig, når du er studerende. Gode computere er ikke ligefrem billige, men det kan i den grad betale sig, at du arbejder på en maskine, som ikke fryser eller overopheder, når du bruger den. Hvis du har svært ved at finde pengene til en god bærbare, kan du med fordel tage et mindre SU-lån. Du vil med garanti blive glad for prioriteringen på sigt.

Printer

Sidst men ikke mindst kan det være en rigtig god idé, at du anskaffer dig en printer. Hvis du altid læser på din skærm, kan du få problemer med dine øjne og endda opleve voldsomme hovedpineanfald. Mange printere er til at betale, herunder de fleste modeller fra Canon. Sørg for at supplere dit køb med masser af Canon printerpatroner.