Investeringsapps til ETF handel: Derfor er det praktisk

Investeringsapps er generelt praktiske i forbindelse med alle investeringsmetoder, idet man nemt kan holde øje med, hvordan investeringen agerer i forhold til markedet. Mange vil måske endda mene, at investeringsapps er decideret essentielle, når det kommer til kortsigtede og aktive investeringer – idet der ofte skal holdes et skarpt øje med en kortsigtet investering, før den kan give et godt afkast.

 

Dog vil vi argumentere for, at investerings apps også kan være rigtig gode, når det handler om langsigtede investeringer. Ved du, hvad en langsigtet investering er? Først vil vi klargøre dette i nedenstående afsnit!

Langsigtede investeringer: ETF handel

En langsigtet investering er kendetegnet ved, at den ikke giver et afkast på kort sigt – men på længere sigt. Det vil altså sige, at man ikke skal regne med at tjene hurtige penge på en langsigtet investering. Mange vil argumentere for, at en langtidssigtet investering er den mere “fornuftige” af slagsen, idet man sjældent oplever store udsving i investeringens værdi.

 

Én af de langtidssigtede investeringer, som vi vil introducere dig for, er ETF’ere. Du tænker måske: hvad er etf? Det vil vi svare dig på lige her! ETF står for “Exchange Traded Funds”, og består af flere aktiver, som er samlet under én investering. Det betyder altså, at når man investerer i en ETF, spreder man automatisk sin investering – hvilket er et af de kendte råd for en mere “sikker” og “fornuftig” investeringsplan.

 

En ETF er også kendt for at være en passiv investering, idet man ikke skal foretage sig meget, så snart man har lavet investeringen. Dette er stik modsat en kortsigtet investering, hvor det er krævet, at man er aktiv for at opnå et afkast. Dog kan det stadig være rart med en investeringsapp, hvor man kan følge den langtidssigtede og passive investering! Hvorfor vi mener således, kan du læse mere om i næste afsnit.

Investeringsappen og den langtidssigtede investering

Det kan være meget godt at holde en smule øje med sin langtidssigtede og passive investering – og hvordan kan man gøre det bedre end via en investeringsapp?

 

Mange har nemlig tendens til at glemme deres langsigtede investering, fordi den nemlig ikke behøver opmærksomhed. Men dette kan hurtigt blive en fejl! Hvis ETF’en eksempelvis stiger i værdi og du kan se, at der er mulighed for at lave flere investeringer i denne, kan du miste mange penge og gå glip af en god investeringsmulighed, hvis du ikke griber chancen. Skab dig derfor en god rutine, hvor du tjekker din investering lige ved hånden på din investeringsapp.

 

IT, internettet og apps har i særdeleshed skabt nye muligheder for os. Flere og flere virksomheder og iværksættere udvikler apps og programmer, som støtter op om deres forretning! Selvfølgelig er dette også sket i investeringsverdenen – og det skal vi være glade for.