Gør dit hjem til et SmartHome med de rette produkter

Er du stor fan af teknologi og optimering, har du uden tvivl hørt om konceptet SmartHome. Hvis der ikke ringer nogle klokker, er SmartHome en fællesbetegnelse for et hjem, hvor en stor del styres digitalt.

Inventar og elektronisk udstyr er udvalgt og designet, så det er lettest muligt at bo i hjemmet og gerne uden, at du behøver at løfte en finger. Ønsker du selv at opgradere dit hjem med flere elektroniske apparater, kan du finde produkter online, som kan gøre din hverdag nemmere.

Tænd og sluk lamper fra mobilen

Der er efterhånden ikke grænser for, hvad du kan effektivisere eller optimere i hjemmet. Et nemt sted at starte, som ikke kræver den store tilvænning, når du skal have dit Smarthome op at køre, er ved at kigge på dine lamper.

Vi er alle vant til at kunne tænde og slukke disse på stikkontakten. Du har måske set en smart Hollywood-film, hvor lyset bliver tændt med to klap. Du kan selv få en smart teknologi, hvor du styrer dine lamper fra telefonen. Ved at koble en app op, kan du ikke blot tænde og slukke men også dæmpe belysningen efter behov.

Derudover kan du indstille lamperne til at slukke automatisk, hvis din telefon kommer en vis afstand væk fra lamperne. Dette er især smart til, hvis du har glemt at slukke lyset, inden du tog afsted om morgenen.

Kom hjem til et varmt hjem

Udover at kunne styre belysning fra telefonen, kan du også udstyre dit hjem med radiatorer og varmeblæsere, som ligeledes kan styres fra mobilen.

Her kobler du radiator eller varmeblæser på dit WiFi og har således mulighed for, når du sidder på arbejdet, at tænde for en af de to ting. Hermed kan huset blive dejligt opvarmet til, når du kommer hjem efter en lang dag. Her kan du som oftest indstille en ønsket temperatur, så varmelegemerne ikke fortsætter opvarmningen i det uendelige men blot bliver ved, indtil rummet har den ønskede temperatur, som du har angivet.

En varmeblæser vil også være god i de varme måneder, da den også er i stand til at nedkøle et rum til en ønsket temperatur.

Bed din højtaler om at sætte musik på

Elsker du også at høre musik, når du går derhjemme, kan du ligeledes gøre dit hjem mere smart ved at investere i en smart-højtaler. Disse kan kontrolleres ved stemmestyring, hvilket er meget belejligt, hvis du netop har sat dig i sofaen. Du kan således bede din højtaler afspille din yndlingssang eller sætte en god podcast på, som du kan nyde ovenpå en lang dag.

Stemmestyringen behøver heller ikke begrænse sig til dette. Gennem en højtaler kan du nemlig også føre samtaler, hvilket betyder, at du kan ringe til venner eller familie. 

 

Mange andre SmartHome-produkter kan styres af stemmestyring. Det er altså super smarte produkter, som virkelig kan få dit hjem til at blive topmoderne. Det er produkter, som er dejlige, når du ikke orker at rejse dig – Eller blot hvis du er meget interesseret i den nyeste teknologi.