Overvejer du at investere i ZCASH?

Det er populært som aldrig før at investere. Det skyldes til dels, at der findes en masse tilgængelig information om, hvordan du investerer. Der findes også et hav af handelsplatforme, hvor du let kan foretage investeringer. Derudover oplever mange mennesker også, at de skal betale negative renter, hvis de blot opbevarer deres penge i banken.

Hvis du gerne vil investere, er det altid en god idé at investere i noget, som du selv synes er spændende. Det kan blandt andet være kryptovaluta. Hvis du gerne vil investere i ZCASH, kan du læse meget mere om kryptovalutaen her: https://aktieskole.com/kob-zcash/

Hvad er ZCASH?

ZCASH er som nævnt en kryptovaluta. Det fungerer ved hjælp af blockchain-teknologi, og så er den decentraliseret. Der er altså ikke nogen bank, der styrer valutaen.

Det betyder også, at prisen på ZCASH udelukkende bliver fastsat af udbud og efterspørgsel. Det betyder med andre ord, at lang række faktorer kan påvirke prisen for ZCASH. Det kan blandt andet være gode eller dårlige nyheder om kryptovalutaen. Prisen kan også gå op, hvis en investor laver en stor investering i kryptovalutaen. Derfor er det heller ikke usædvanligt, at prisen på ZCASH stiger eller falder med 10% i løbet af en dag.

Mere om ZCASH

Kryptovalutaen har mange lighedspunkter med Bitcoin, som er den største kryptovaluta på markedet. Derfor bliver den af mange også kaldt for Bitcoins lillebror. Kryptovalutaen blev lanceret tilbage i år 2016. Den er en del af Zerocoin-projektet, som gerne vil løse de sikkerhedsproblemer, der fandtes i Bitcoinen. Problemerne har især relateret sig til anonymitet.

Anonymitet er nøgleordet

Alle kryptovalutaer har hver deres flagskib. For ZCASH er anonymitet det vigtigste. Det betyder derfor, at der er stor anonymitet omkring transaktionerne med ZCASH. Ligesådan er der også en stor anonymitet omkring ejerne af valutaen.

Nogle mener, at kryptovalutaen har et så stort fokus på anonymitet, at det bliver en akilleshæl for projektet. Kritikerne mener, at den høje grad af anonymitet forhindrer valutaen i at blive en hverdagsvaluta. Andre mener i stedet, at den høje grad af anonymitet vil blive en fordel på længere sigt, når flere og flere transaktioner bliver digitale.

Bør jeg investere i ZCASH?

Hvis du overvejer at investere i kryptovaluta, skal det først og fremmest passe til din investeringsprofil. Alle kryptovalutaer bliver anset som højrisiko-investeringer. Det betyder, at du har en chance for en stor gevinst. Men det betyder også, at du risikerer et stort tab. Derfor skal du sikre dig, at du er villig til at løbe den risiko. Det betyder også, at du aldrig bør investere penge, som du ikke har råd til at tabe.

Fordelen ved ZCASH er, at den let kan konverteres til Bitcoins, som er den dominerende kryptovaluta på markedet. Derudover giver ZCASH en høj grad af anonymitet, hvilket kan blive en fordel på længere sigt.